Farma ter Verantwoording

Interview in Pharmaceutisch Weekblad
I

Farma ter Verantwoording sierde de cover van het Pharmaceutisch Weekblad (PW). Wilbert Bannenberg en Richard van Slobbe werden geïnterviewd over de missie en doelen van stichting Farma ter Verantwoording.

“Stichting Farma ter Verantwoording trekt ten strijde tegen farmapiraten die misbruik maken van hun economische machtspositie en geneesmiddelprijzen enorm verhogen. Graag willen de initiatiefnemers dat ook apothekers zich achter hen scharen. “Met een adhesiebetuiging laten apothekers het Nederlandse volk, maar vooral hun patiënten, zien hoe zij over het gedrag van farmaceuten en de hoge prijzen denken.”

Lees het hele artikel hier.

Naast het sieren van de cover, werden de thema’s medicijnkaping en onredelijk hoge medicijnprijzen uit het interview ook aangekaart in de hoofdredactionele opening en in de cartoon.

Cartoon van Djanko in PW

Het Pharmaceutisch Weekblad is een van de belangrijkste bladen die apothekers gebruiken om up-to-date te blijven in hun vakgebied. Het wordt wekelijks gelezen door 7000 apothekers.

Wil je de steunbetuigingsverklaring tekenen die genoemd wordt in het artikel? Deze is te vinden onder het tabblad ‘Doe mee‘.

Related Articles

Articles by Category