Farma ter Verantwoording

Terugblik op de GCCP Expertpanel Discussie
T

Op 30 september organiseerden we het Engelstalige evenement ‘Discussing pharmaceutical human rights accountability during Covid-19’. We kijken terug op een interessante en levendige paneldiscussie.

De deelnemers aan het evenement waren divers en internationaal: mensen uit Chili, Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, VK, Zwitserland en Nederland waren aanwezig. Er waren juristen, medici, medewerkers vanuit NGOs, studenten die zowel mondiale als lokale perspectieven boden op de verantwoordelijkheid van farmaceuten om te handelen in lijn met mensenrechten op gezondheid.

We hebben kwalitatieve input gekregen voor ons onderzoek ondersteunend aan de GCCP Scorekaart. Wil je terugluisteren wat er precies werd gezegd over een onderwepr? Of kon je er niet bij zijn? We hebben het opgenomen!

Je kan de discussie terugkijken op YouTube.

Wat gebeurt er verder? We zullen wat we hebben gehoord meenemen in de verdere ontwikkeling van de GCCP Scorekaart. In de komende maanden zullen we nieuwe documenten publiceren en een vervolg evenement organiseren over de GCCP.

Blijf op de hoogte van de resultaten van ons werk via onze nieuwsbrief (inschrijven kan hier), onze website en onze socials (logo’s onderaan deze pagina)

Related Articles

Articles by Category