Farma ter Verantwoording

FtV neemt deel aan de organisatie van Het Geneesmiddelendebat
F

Nu in Nederland op grote schaal gevaccineerd wordt, staat de toegankelijkheid van medicijnen weer hoog op de agenda. Tijdens het Geneesmiddelendebat gaan kandidaat Kamerleden in debat over de toekomst van het Nederlands geneesmiddelenbeleid. Met geneesmiddelen op de markt van twee miljoen euro, rijst de vraag: Hoe houden we geneesmiddelen bereikbaar en betaalbaar voor iedereen in Nederland?

Stichting Farma ter Verantwoording draagt haar steentje bij in de organisatie van het Geneesmiddelen debat dat onze partner WEMOS op vrijdag 26 februari 2021 om 20:00 uur organiseert.

Gezien de aard van de vragen: “Hoe gaan we om met de macht van Big Pharma?” En “Hoe zal de toekomstige Nederlandse regering bijdragen aan een eerlijke wereldwijde verdeling van het Covid-19 vaccin?” is de betrokkenheid van Stichting Farma ter Verantwoording niet meer dan logisch.

Kandidaat Kamerleden van verschillende grote partijen gaan met elkaar in gesprek. Met Attje Kuiken (Pvda), Joba van den Berg (CDA), Vera Bergkamp (D66) en Mirjam Bikker (CU).

Meer informatie is terug te vinden op de website van De Balie.

Related Articles

Articles by Category